Incendiile continuă și în Spania, peste 1.000 de persoane fiind au fost evacuate din casele lor, în timp ce incendiul din Ávila afectează 10.000 de hectare. Incendiul din Navalcruz este raportat a fi cel mai grav din Spania până în acest an, potrivit publicației Spain News.

Temperaturile record înregistrate în Spania în weekendul de 14 și 15 august au fost însoțite de o serie de incendii care afectează diverse părți ale țării, cele mai grave dintre ele afectând peste 10.000 de hectare de teren în și în jurul Navalacruz din provincia Ávila (Castlila y León).

Incendii grave au ținut ocupate serviciile de urgență în Madrid, Castellón și în numeroase alte provincii. Peste 1.000 de persoane au fost evacuate din casele lor din municipiile Riofrío, Sotalbo, Solosancho, Sobledillo și Villaviciosa și locuiesc temporar în clădiri publice și pavilioane puse la dispoziție de Primăria Ávila.

Se crede că focul ar fi putut fi declanșat de o mașină care a izbucnit în flăcări după ce s-a prăbușit pe autostrada din Spania, care se află printre diferite drumuri închise din cauza devenirii lor impracticabile din cauza flăcărilor și a fumului. Printre cei care încearcă să aducă focul sub control se numără membrii Unității Militare de Urgență (UME), care s-au alăturat sutelor de pompieri din Ávila și din provinciile învecinate.

Alte incendii raportate în Spania a fost în Azuébar (Castellón) care a forțat evacuarea locuitorilor locali și a afectat 400 de hectare de teren, și altul în Batres (Madrid).

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri