Oleksiy Arestovych, consilier al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, spune că informațiile apărute în presă cu privire la eventuale bombardamente asupra Kievului, în noaptea dintre joi și vineri, trebuie considerate ”probabile”.

Într-o postare pe Facebook, acesta subliniază că probabilitatea ca civilii să fie ținta atacurilor este mică.

”Mâine (n.red. vineri) vor face tot posibilul pentru a ne ingenunchea din punct de vedere psihologic, dar și pe câmpul de luptă”.

Știrea inițială privind posibilele bombardamente asupra Kievului

Surse din Ucraina spun că la Kiev vor avea loc bombardamente la ora 03:00, în dimineața zilei de vineri. Până vineri la ora 03:49 nu avuseseră loc atacuri.

CNN citează surse din cadrul serviciilor de informații americane în vreme ce alți jurnaliști citează surse din interiorul Ministerului Apărării din Ucraina.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că ”forțele de sabotaj inamice au intrat în Kiev. Eu și familia mea rămânem aici”.

Executivul american consideră că Rusia intenţionează să răstoarne guvernul de la Kiev ca parte a atacului său asupra Ucrainei, informează Reuters.

"Este evaluarea noastră că (forţele ruse) au toată intenţia, practic, de a înlătura guvernul şi de a instala propria lor modalitate de guvernare, ceea ce ar explica aceste prime acţiuni spre Kiev", a declarat joi un înalt oficial al Pentagonului.

Un live stream din centrul Kievului poate fi vizualizat mai jos:

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri