Cele trei subsidiare ale UniCredit din Bulgaria au fuzionat

Cele trei subsidiare ale grupului financiar-bancar UniCredit din Bulgaria, Bulbank, HVB Bank Biochim si Hebros Bank au fuzionat, vineri, potrivit unei hotarari a tribunalului care recunoaste noua entitate bancara, UniCredit Bulbank.

Noua entitate bancara este liderul de piata din sectorul bancar din Bulgaria cu active de aproximativ 4,2 miliarde euro. UniCredit Bulbank, banca rezultata prin fuziune, are peste un milion de clienti, persoane fizice si companii, 300 de subsidiare si 4.000 de angajati.

UniCredit Bulbank este o banca universala, cu o strategie de crestere ambitioasa, care va putea folosi toate resursele bancii-mama pentru a se dezvolta eficient, iar clientii UniCredit Bulbank vor putea folosi servicii transfrontaliere, prin intermediul retelei bancare.

UniCredit Group este un jucator important pe piata bancara din Europa si are cea mai puternica retea bancara din Europa Centrala si de Est, cu peste 3.000 de subsidiare, 65.000 de angajati si 24 de milioane de clienti in 17 tari, printre care Azerbaidjan, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina. In cadrul grupului UniCredit, responsabilul pentru activitatile grupului din Europa Centrala si de Est, cu exceptia Poloniei si Ucrainei, este Bank Austria Creditanstalt (BA-CA).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
VIDEO Jair Bolsonaro şi-a dat masca jos după ce a anunţat că are Covid-19
Setari Cookie-uri