Dan Voiculescu a vorbit cu jurnalistii inainte de a pleca de la sediul IPJ Ilfov, precizand ca orice s-ar intampla, "la onoare, demnitate si curaj" nu va renunta niciodata.

Omul de afaceri a spus ca a dormit foarte bine si nu este stresat inainte de sentinta finala, intrucat a petrecut timpul cu familia, a baut doua pahare de vin alb si a mancat varza calita.

Conditiile, in sine, nu sunt de natura sa ma sperie

„Se schimba modul de viata, se schimba conditiile de viata. Eu am un mare noroc legat de circumstantele astea. Pana la 34 de ani am stat cu sotia si cu doi copii intr-o camera de 24 de metri patrati si, ce e mai interesant, toaleta era in curte. Eu nu cred ca conditiile de la penitenciar nu pot fi mai grele decat alea. Conditiile, in sine, nu sunt de natura sa ma sperie”, a spus fostul senator pentru B1 TV.

Intrebat daca va scrie carti in eventualitatea in care va ajunge dupa gratii dupa decizia procurorilor, Dan Voiculescu a spus ca este cel mai bun lucru pe care il va putea face acolo intrucat "e liniste, nu ai stres, orele de masa si de somn probabil ca sunt fixe, va fi un program foarte ordonat".

Citeste si:

Seful Antenelor a spus ca nu se asteapta la o condamnare, adaugand insa ca "intotdeauna in viata e bine sa pui raul inainte, pentru ca vei avea o bucurie mai mare daca nu se intampla raul".

In cazul in care decizia luata in dosarul ICA ii va fi favorabila, fondatorul PC a spus ca va sarbatori "cu familia".

N-am niciun fel de regret

"Regretele mele sunt legate de familie, de cei condamnati pe nedrept. Pentru mine e ca un mic cosmar aceasta situatie nedreapta, dar se intampla in Romania nedreptati mult mai mari si pentru mult mai multi oameni, ca atare ma circumscriu conditiilor in care traim. N-am niciun fel de regret", a declarat Voiculescu.

Sursa foto: Mediafax Foto