Omul de afaceri Dan Voiculescu a postat vineri, ziua in care se va da sentinta finala in dosarul ICA, o postare pe blogul personal in care se scuza fata de ceilalti 12 inculpati.

In textul cu titlul "Vinovatii fara vina", Dan Voiculescu spune ca "oameni nevinovati, care toata viata lor au fost cinstiti, sunt acum tarati fara vina intr-un proces politic nedrept".

Fondatorul PC ii mentioneaza in mesajul de pe blog pe prof. Sin Gheorghe, prof. Mencinicopschi si cenzorii Alexandru Petreu si Vica Ene, care "au de suferit", alaturi de ceilalti, "pentru ca Traian Basescu doreste sa se razbune pe principalul sau adversar politic".

Dan Voiculescu constata insa, ca in ciuda acuzatiilor care le-au fost aduse celor 12 inculpati din dosarul ICA, acestia nu au aratat resentimente fata de el. Referitor la calitatea de sef al posturilor de televiziune din trustul Intact, omul de afaceri spune ca a ales sa nu cenzureze "in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalist".

In finalul textului, acesta le multumeste jurnalistilor de la Antena 3 pentru scrisoarea deschisa pe care i-au adresat-o.

Toti inculpatii acuzati de...
Citeste si: Suspectii de evaziune fiscala scapa de acuzatii. Care sunt conditiile?

Judecatorii vor da vineri sentinta definitiva in procesul ce vizeaza privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care omul de afaceri este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani in forma continuata.

Sursa foto: danvoiculescu.net

Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Un fost senator roman,dat in urmarire internationala dupa o condamnare