Perchezitii ar urma sa aiba loc si la sediul Partidului Dreptatii Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candideaza pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) - Sectia de Combatere a Infractiunilor Asimilate Infractiunilor de Coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in cursul anului 2016", se arata intr-un comunicat al DNA.

Anchetatorii efectueaza sase perchezitii in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dintre care doua la sediile unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii beneficiaza de sprijin din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, se mai arata in comunicatul DNA.
Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile se desfasoara si la Primaria Sectorului 5, precum si la un punct de informare al Primariei. Aceleasi surse mentioneaza ca perchezitiile ar viza si sediul Partidului Dreptatii Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candideaza pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

Sursa foto: Mediafax Foto