Toamna aceasta, publicul roman va putea urmari, in premiera, spectacolul Symphonic Red Concert Show conceput de pianistul Havasi sub forma unei productii impresionante, una dintre cele mai ample desfasurate vreodata pe scena Salii Palatului din Bucuresti, potrivit organizatorilor.

Dupa 25 de ani petrecuti pe cele mai mari scene ale lumii, experimentand diferite combinatii muzicale, Havasi a realizat un amestec de sonoritati internationale, de la instrumente de percutie cu traditie in cultura japoneza, la interpreti din diverse culturi, rezultatul fiind un melanj al muzicii clasice cu pop, world sau jazz.

Cel mai recent proiect al pianistului Havasi a stabilit noi recorduri de audienta in Asia, fiind unul dintre cele mai vizionate programe tv ale ultimilor ani in aceasta tara, potrivit organizatorilor.

Prima reprezentatie a spectacolului a avut loc la centrul cultural Shanghai Expo in fata a 10.000 de oameni si a fost difuzata pe canalul public de televiziune fiind urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori.

Citeste si:

Alaturi de un cor de peste 500 de voci si una dintre cele mai prestigioase orchestre din Asia, “Orchestra Simfonica Shanghai”, pianistul a oferit un spectacol muzical foarte apreciat de publicul chinez. Albumele sale i-au adus sapte discuri de platina.

Daca la 21 de ani preda deja in cadrul Conservatorului din Budapesta, acum, Havasi detine mai mutle titluri castigate in competitii internationale de pian si a sustinut concerte in multe capitale ale lumii.

Compania Amphitrion va aduce productia si in Romania, in aceasta toamna pe scena Salii Palatului pe 15 noiembrie, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, avand preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.

Urmareste un trailer al spectacolului aici.