Ursus, Vodafone, Generali Asigurari, Oracle si Tarom sunt capi de serie in campionatul de fotbal pentru companii organizat in cadrul proiectului Romanian Corporate Sports.

Luni, 12 martie, de la ora 19:00, la Hotelul Pullman din Bucuresti, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Romanian Corporate Sports– Fotbal. Capii de serie ai celor 5 grupe au fost selectati din cele 8 echipe participante la Faza Finala a editiei anterioare a competitiei.

Campionatul va incepe pe 19 martie si se va desfasura la Clubul Voinicelul. Fiecare etapa se va disputa pe parcursul a patru zile din saptamana, respectiv luni, marti, miercuri si joi, intre orele 19.00 si 22.00.

Toate detaliile privind echipele inscrise, programul definitivat al jocurilor din prima faza a competitiei, iar ulterior rezultatele si clasamentul vor putea fi accesate pe site-ul corporate sports.ro.

40 de companii si-au inscris echipele in campionat. Anul trecut, Ursus s-a clasat pe prima pozitie, Vodafone pe 2 si Bucovina pe 3.

Trofee au primit si golgheterul Ionut Lascu (APLAST), dar si formatia Bank of Cyprus, pentru fair-play, in cazul editiei de anul trecut.

Foto: Echipa Ursus Romania, castigatoarea trofeului in 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi