Postmodern.ro a aruncat o privire asupra filmelor ce intra in cinematografele romanesti la inceputul anului 2013, inceput care se anunta mai mult decat interesant
In asteptarea nominalizarilor la premiile Oscar si decernarea lor la sfarsitul lui februarie 2013, premierele sunt multe si merita vazute.

Asadar vom avea de unde alege. Ultima productie a lui Quentin Tarantino va fi lansata atunci (Django Unchained), ca si noua ecranizare Les Misérables cu Hugh Jackman, Russell Crowe si Anne Hathaway - transformata in musical.

Ii vom revedea pe ecrane , printre altii, pe actorii Sean Penn, Bill Murray, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, ca si pe actritele Carey Mulligan, Anne Hathaway, Emma Stone sau Helena Bonham-Carter.

In primul rand, avem de vazut doua ecranizari interesante, ambele cu ambitii destul de mari in a portretiza doua dintre cele mai cunoscute romane ale tuturor timpurilor.

Prima este varianta lui Mike Newell (Four Weddings and A Funeral) a povestii naivului Pip - Great Expectations/ Marile Sperante, cu Ralph Fiennes si Helena Bonham-Carter.

De asemenea de notat este si productia - cel putin fastuoasa - a lui Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, Moulin Rouge), The Great Gatsby/ Marele Gatsby cu Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan si Tobey Maguire.

A doua saptamana din ianuarie sta sub semnul unei singure premiere, insa foarte capabila de a atrage publicul cinefil in cinematografe. E vorba de Gangster Squad, care ii reuneste pe Sean Penn, Josh Brolin si Ryan Gosling - printre altii - bazat pe evenimente reale din Los Angeles-ul anilor '40-'50.

Urmeaza in cronologie Django Unchained/ Django dezlantuit, ultimul film al lui Quentin Tarantino, povestea unui sclav interpretat de Jamie Foxx si mentoratul aparte pe care i-l ofera un dentist devenit vanator de recompense (Christoph Waltz).

Bill Murray va face concurenta lui Django Unchained cu biografia romantica a presedintelui Franklin D. Roosevelt, Hyde Park on Hudson (r: Roger Michell, 2012).

Tot atunci este anuntat sa intre in cinematografe concurentul german la premiile Oscar - Barbara (r: Christian Petzold, 2012), pe care ai ocazia sa-l revezi daca ai lipsit de la Zilele Filmului German 2012.

Ianuarie ia sfarsit cu premiera musical-ului Les Misérables/ Mizerabilii (r: Tom Hooper, 2012), care isi face intrarea in cinematografe pe 25 ianuarie.

Nu in ultimul rand, are premiera a treia colaborare Matt Damon - Gus van Sant - un proiect ce trateaza controversa americana asupra proceselor toxice de extractie a gazelor naturale: Promised Land.

Avand in vedere oferta promitatoare a inceputului de 2013, nu sta departe de sala de cinema in luna ianuarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri