Pe 23 septembrie, incepand cu orele 10, Grand Cinema Digiplex, cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, dedicat iubitorilor de film si situat in zona comerciala Baneasa, isi deschide portile pentru public.
Grand Cinema Digiplex este o constructie noua, adiacenta centrului comercial Baneasa Shopping City. Cinematograful este construit pe doua etaje, avand o suprafata totala de 14.000 mp si peste 2.600 de locuri dispuse in 13 sali, accesul facandu-se pe la etajul intai al centrului comercial.

Investitia se ridica la 19 milioane de euro, iar reprezentatii Baneasa Developments se asteapta la un profit in urmatoarele sase luni de 7 milioane de euro. Printre tehnologiile de care beneficiaza cinematograful se numara Grand Ultra, Grand Epika si cele doua studiouri pentru VIP.

Grand Ultra are o capacitate de 500 de locuri, elementul care o deosebeste de celelalte fiind sistemul de sunet IOSONO, cel mai mare ecran plat din Romania - 21,6 metri latime. La acesta se adauga conceptul „black box” - tavanul, peretii si scaunele negre pentru o izolare completa a ecranului si ecranul, de tip „silver screen”, cu o textura care ofera o calitate sporita a imaginii.

Sistemul de sunet IOSONO oferit de Grand Cinema Digiplex dispune de o retea de 60 de difuzoare speciale, controlate de un software dedicat, capabile sa recreeze ambianta acustica multidimensionala a realitatii. IOSONO este cel mai complex si avansat sistem audio din Europa la ora actuala si este o premiera in Romania.

Grand Epika este un spatiu flexibil, prevazut tot cu 500 de locuri din care 200 sunt retractabile, facand posibila organizarea diferitelor tipuri de evenimente, de la prezentari de moda, stand-up comedy, lansari, conferinte sau transmisiuni live.

Cele 2 sali VIP Grand Studios, cu o capacitate de 40 de locuri fiecare, dispun de canapele din piele, garderoba, lounge cu receptie, bar privat, zona pentru fumatori, Wi-Fi gratuit si meniu la dispozitie si comanda nelimitata pe toata durata vizionarii filmului, oferind si posibilitatea inchirierii acestora pentru evenimente private.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri