Targ - S-a deschis Romtherm 2005

Daca doriti sa aflati cum sa aveti iarna mai multa caldura in casa, ori vara mai mult frig atunci faceti o vizita la Romexpo, mai ales ca intrarea este libera.

Aici, in perioada 1-5 martie 2005 se desfasoara expozitia internationala specializata Romtherm, unde expun 250 de firme, din care 67 straine. Pe o suprafata de 17.000 mp sunt prezentate aproape toate marcile de centrale termice, aparate de aer conditionat, toate tipurile de calorifere si robineti, precum si o multitudine de modele de armaturi sanitare. Exista insa si produse pe care nu le-ati mai vazut. O premiera in Romania este Cleanoseat, aparatul care prin simpla apasare a unui buton igienizeaza perfect zonele intime. Acest sistem se instaleaza in locul capacului de la WC si este conectat la o sursa de apa si de energie.

DATE TEHNICE.

Temperatura, presiunea si dirijarea jeturilor de apa, temperatura scaunului, temperatura aerului de uscare pot fi reglate conform dorintelor prin intermediul panoului de comanda si tot de acolo se poate opta pentru functia de masaj. Costul aparatului este de 29.999.999 de lei vechi, respectiv 2.999 lei noi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri