Palmaresul McCann WorldGroup s-a îmbogatit cu 4 Effie-uri
La cea de-a doua editie a Effie Romania, McCann/Creative Services a castigat aurul la 3 categorii. La categoria produse alimentare McCann a obtinut aurul cu campania Kandia – “Ciocolata cu dragoste”. La bauturi non-alcoolice campania Dorna - “Esti mai aproape de natura” a fost premiata tot cu un Golden Effie urmand ca la nou-introdusa categorie – promotii – aurul sa fie obtinut tot de McCann pentru campania Sprite – “Fiare pentru fiara din tine”.
Cu Sprite – “Fiare pentru fiara din tine” McCann a castigat si un Silver Drum la editia de anul trecut a Golden Drum Festival de la Portoroz.

Adrian Botan, Creative Director McCann/Creative Services: “EFFIE este festivalul la care se premiaza atat eficienta cat si creativitatea. Faptul ca McCann s-a calificat si apoi a obtinut 3 premii de aur confirma înca o data valoarea noastra ca agentie, faptul ca suntem nu numai preocupati de filosofia de business a clientilor nostri dar o si întelegem si o transpunem în cel mai bun mod în campaniile pe care le realizam”.

Tot cu aceasta ocazie, agentia Momentum, parte a McCann WorldGroup a obtinut brozul la categoria bauturi alcoolice cu campania “Comentatorii” realizata pentru Bergenbier.

Silviu Sefer, Managing Director Momentum: “Prima participare. Primul spot. Primul premiu. “Comentatorii” reprezinta un proiect usor atipic, deoarece campania contine valori dintr-o alta zona decat cea a imaginii marcii, vine din zona sponsorship-ului. Interbrew avea o imagine distincta pentru berea Bergenbier. În acelasi timp Bergenbier avea un parteneriat solid cu Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei. Astfel, din dorinta de a combina în modul cel mai firesc posibil toate aceste atribute, a aparut aceasta campanie.”

În competitia Effie Awards de anul acesta au fost înscrise peste 45 de campanii, de catre 20 de agentii.

Echipele implicate:
Campania Dorna: Adrian Botan – Creative Director, Robert Chandler – Client Service Director, Adela Dan - Copywriter, Adriana Pascan – Art Director, Alexandru Dumitrescu – Head of Copy, Beatrice Iftimi – Group Account Director, Cristina Tutu – Account Manager.

Campania Kandia: Adrian Botan – Creative Director, Piotr Lysak – Client Service Director, Craita Coman – Senior Copywriter, Janos Kurko – Art Director, Beatrice Danis – Account Director, Demetra Gabasevschi – Account Manager.

Campania Sprite: Radu Tinc – Art Director, Emilian Arsenoiaiei – Senior Copywriter si Beatrice Iftimi – Group Account Manager.

Campania Bergenbier: Silviu Sefer – Managing Director, Beatrice Cicu – Client Service Director, Cristian Vlasceanu – Creative Director, Tatiana Iordache – Account Manager si coordonator de proiect.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si