Maratonul „Noaptea devoratorilor de publicitate”, ajuns la a XI-a editie, va avea „premiera” astazi, la Sala Polivalenta din Bucuresti si promite cite un spot pentru fiecare dintre cele 450 de oi de pe albumul celor de la Zdob si Zdub, alaturi de alte surprize, cum ar fi citeva cafenele montate in jurul scenei, patru ecrane mari, care vor permite proiectii in stil Madison Square, reprize „stand up comedy” cu trupa Deco si animatie in pauze.

Dupa spectacolul de la Bucuresti urmeaza obisnuitul turneu in tara. Incepind cu 8 iulie si pina pe 26 august, spoturile vor fi proiectate, in fiecare vineri, in teatrele de vara din Mamaia, Costinesti si Neptun. Din septembrie, spectacolul va merge in 12 dintre orasele mari din tara, printre care Timisoara, Oradea, Bacau sau Craiova.

Dan Chisu, detinator al licentei si producator al evenimentului, promite un nou ocol al Pamintului, de data asta in 450 de clipuri publicitare, dintre care aproximativ 8 la suta, spune el, vor fi productii romanesti. Din cele 3.500 de bilete puse in vinzare, la pretul de 350.000 de lei, au fost vindute pina ieri 2.000, potrivit reprezentantilor companiei organizatoare, Millenium Management Group. Spectacolul va incepe la ora 20.00, cu un concert al celor de la Zdob si Zdub.

Huiduieli si aplauze: „Publicul din Romania este foarte rapid adaptabil, este foarte cald, ca tot publicul din tarile de Est. Spre deosebire de publicul din China, de pilda. Acolo stau toti si noteaza cite ceva, de parca ar fi seminar”, spune Dan Chisu. Desi obisnuia sa organizeze direct „Noaptea devoratorilor de publicitate”, Dan Chisu a cedat in urma cu doi ani companiei Millenium Group partea de organizare, raminind doar producator al spectacolului.

„Ne place ideea de „stadion al publicitatii”. Lumea vine, se distreaza, huiduie, fluiera sau aplauda”, spun organizatorii. „Inventatorul” acestui spectacol, Jean Marie Boursicot, celebru pentru uriasa sa colectie de clipuri publicitare din toata lumea si din toate epocile, nu va fi nici anul acesta la Bucuresti, dovedindu-se ceva mai prudent dupa accidentul de masina pe care l-a avut la precedenta sa vizita, la Rimnicu-Vilcea.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si