Buzdugan si Morar: Vrem sa facem cel mai vesel post de radio

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, vor prezenta, de la mijlocul lunii septembrie, o emisiune matinala, intre orele 07.00-10.00, pentru "cel mai vesel radio din Romania", noul post de radio al grupului Intact.

Mihai Morar a adaugat ca profilul noului post de radio este unul de tip CHR (Contemporary Hit Radio), va difuza cele mai cunoscute hituri ale momentului, si, spre deosebire de posturi asemanatoare precum Kiss FM si Radio 21, se va caracteriza prin interactivitate, ascultatorii fiind cei care vor genera continut.

"Dimineata alaturi de ascultatori va fi mult mai deMenta. Vom fi aproape de oameni, vom lua pulsul evenimentelor, vom pleca pentru transmisiuni in tara. Va fi multa veselie si multa distractie", a declarat Daniel Buzdugan, citat de NewsIn.

Referitor la activitatea sa in televiziune, Buzdugan a declarat ca din prima duminica a lunii octombrie se va intoarce la "Divertis Mall". In plus, acesta va fi "invitat de onoare" in cadrul emisiunii "Rai da' buni" a lui Mihai Morar, pe Antena 2.

"Voi continua emisiunea 'Rai da buni' si Daniel Buzdugan va fi invitatul meu special, pe post de analist monden. Noutatea este ca, pentru prima oara, voi parasi studioul pentru unul mai mare, in acest fel vom avea mai mult spatiu de desfasurare", a declarat si Mihai Morar.

Daniel Buzdugan si Mihai Morar au parasit Radio 21 in luna iunie, dupa mai mult de patru ani de emisiune pe unde radio, invocand ca motiv principal neintelegerile dintre ei si directorul executiv al postului Radio 21.

Sondajul realizat de IMAS si Mercury Research, sub patronajul Asociatiei pentru Radio Audienta (ARA), arata ca in perioada 14 ianuarie – 20 aprilie, programul "Dimineata deMenta" de la Radio 21 a avut cea mai mare audienta in Bucuresti si in mediul urban.

Daniel Buzdugan si Mihai Morar erau ascultati de 343.500 de persoane (cu varste de peste 11 ani) in Capitala si de 950.000, in orase (in intervalul orar 7 - 10).

Mihai Morar a colaborat, pe rand, cu Radio Contact Baia Mare, Fun Radio Bucuresti (2001-2002), Radio Contact Bucuresti (2002-2003). Din anul 2003 lucreaza la Radio 21.

Daniel Buzdugan a facut parte din echipa Radio Nord Est Iasi (1992-2000) si a colaborat cu Radio Contact in perioada 2000-2003. In paralel, a putut fi urmarit la TVR Iasi si Antena 1 Iasi. Din 2003 face parte din echipa Radio 21.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri