Liviu Mihaiu preia conducerea Radio Guerrila din 1 martie

Jurnalistul Liviu Mihaiu va ocupa incepand cu 1 martie functia de director general al Radio Guerrilla, parte a grupului Realitatea-Catavencu, si va reveni pe post cu o emisiune proprie.
Liviu Mihaiu este membru fondator al Academiei Catavencu si a fost director editorial si realizator la Radio Guerrilla de la lansarea postului in 2004 si pana in 2008.

Cariera jurnalistica a lui Mihaiu a inceput in anii '90 in presa scrisa si a continuat ulterior in radio si televiziune. Liviu Mihaiu a fost realizator al emisiunii "Intre bine si rau", difuzata de Televiziunea Publica in perioada 2006-2008, fiind in paralel publisher al revistei Tabu, editata in prezent de trustul Realitatea-Catavencu.

Cunoscut activist de mediu si lider al Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Mihaiu a fost numit anul trecut in functia de Guvernator al rezervatiei Delta Dunarii, inlocuindu-l astfel pe Paul Cononov, care devenise consilier personal al fostului premier pentru probleme de protectie a mediului.

Mihaiu a fost inlocuit in functie, la 11 februarie, dupa cinci luni de mandat, printr-o hotarare de guvern semnata de catre premierul Emil Boc, cu Grigore Baboianu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri