Pragul impus de SRR pentru participarea la procedura de atribuire a contractului de comision este de 2,4 milioane de euro, fara TVA (600.000 euro pentru perioada 1 aprilie 2009 - 31 decembrie 2009, 800.000 euro pentru perioada 1 ianuarie 2010 - 31 decembrie 2010 si un milion de euro pentru perioada 1 ianuarie 2011 - 31 martie 2011), potrivit NewsIn.

Prima licitatie, programata la inceputul lunii februarie, a fost anulata de SRR din cauza lipsei ofertelor.

La cea de-a doua licitatie, organizata pe 11 martie, cele trei companii care au depus oferte au fost Clir Media, care este si actualul vanzator, ArboMedia si Splendid Media.

"Comisa de examinare a ofertelor a constatat ca documentele obligatorii prezentate de Clir Media Group S.R.L. si Arbomedia S.A. au respectat in totalitate cerintele prevazute in documentatia procedurii in timp ce documentatia trimisa prin fax de Splendid Media S.A. a fost incompleta", explica reprezentantii SRR.

Comisia a decis sa nu atribuie contractul niciunui ofertant, avand in vedere faptul ca acestia nu au indeplinit in totalitate cerintele procedurii stabilite, mai precizeaza SRR.

Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) organizeaza selectia de oferte pentru atribuirea unui contract de gestionare a spatiului publicitar al posturilor Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural si Antena Satelor.