BBC a suspendat primele acordate directorilor

British Broadcasting Corp. (BBC) a suspendat marti toate primele acordate directorilor, pe o perioada nedefinita, in timp ce salariile acestora sunt analizate pentru o posibila scadere, in contextul incetinirii cresterii economice.
Compania a anuntat ca schimbarile financiare vin ca urmare a impactului crizei economice, simtita prin devalorizarea proprietatilor si scaderea tranzactiilor diviziei comerciale, potrivit NewsIn.

Pentru temperarea efectelor crizei, compania a inaintat programul de reducere a costurilor, care a avut o eficienta in 2008-2009, primul an in care a fost implementat, de 237 milioane lire sterline (385,6 miloane dolari).

Presedintele BBC Trust, institutia care supravegheaza compania, a anuntat ca performantele BBC par mai puternice si dominante in timpul unei recesiuni ce pune mari probleme companiilor rivale.

"Trustul crede ca BBC nu ar trebui sa fie o companie mai mare decat are nevoie pentru a-si atinge scopurile", a declarat Michael Lyons, presedintele trustului.

BBC, cunoscut mai ales pentru stirile transmise, a fost de acord in 2007 la o crestere anuala a fondurilor cu cel mult 3% in urmatorii sase ani. Astfel, postului i s-au acordat 3,6 miliarde lire sterline, sub asteptari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri