Catalin Dobre a fost promovat Group Creative Director pentru grupul Vodafone–consumer din cadrul agentiei de publicitate McCann Erickson, coordonand activitatea de creatie pe acest cont.
A absolvit in 2006 Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti. Si-a inceput cariera de copywriter acum 5 ani in McCann Erickson, lucrand pentru clienti precum: Connex/Vodafone (de 4 ani), Cadbury Romania (Kandia-Excelent), Fujitsu, Orkla, Loteria Romana.

A obtinut premii sau nominalizari la cele mai importante festivaluri de publicitate locale si internationale: Cannes, Epica, Adprint, Golden Drum.

„Catalin este cel mai pozitiv creativ pe care il cunosc. Vede ce e bun si in a cincizecea modificare ceruta de client si o rezolva fara rabufniri de ego si mai ales la timp. Va inchipuiti ca asta il face iubit si de catre accounti si de clienti deopotriva, dar posibil autorul unor campanii caldute. Ei bine, nu este deloc asa pentru ca el este in spatele ultimelor campanii Vodafone si al unora dintre cele mai creative lucrari McCann. Cred ca publicitatea romaneasca ar fi mai competitiva daca ar fi mai multi oameni ca el”, spune Adrian Botan, Creative Partner McCann Erickson Romania si CEE Creative Director McCann Erickson.

Printre campaniile semnate de Catalin Dobre se numara „Every 30 seconds” si „It’s easy to save somebody” pentru Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania, Vodafone „Street Magic” si „Profita ca esti tanar”, Dakino – „Scapa de cliseele Hollywoodului”, Cinemateca Union – „Selected Movies, Selected Audience” sau Transylvania OFF ROAD Competition – „Multumiri publicului”.

Connex/Vodafone este clientul McCann Erickson din 1998. In prezent, grupul McCann ofera Vodafone servicii de publicitate, media, interactive si BTL. In septembrie anul trecut, contul global de media al Vodafone a fost castigat de agentia OMD, ceea ce inseamna ca OMD Romania ar putea prelua contul de la Universal McCann, agentia de media a grupului McCann. Contractul Vodafone-McCann se incheie la sfarsitul lui 2010.

Printre clientii McCann Erickson se mai numara: The Coca-Cola Company, Nestlé, Connex/Vodafone, L’Oréal, GM-Opel, MasterCard Europe, Cadbury Romania (Kandia-Excelent).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri