Bill Gates a devenit utilizator Twitter

Bill Gates, fondatorul celui mai mare producator de software Microsoft, si-a lansat contul oficial pe reteaua sociala Twitter, devenind unul dintre cei mai populari membri ai site-ului, scrie presa internationala.

Fostul executiv si-a facut intrarea in lumea Twitter prin salutul standard folosit de programatori - "Hello World" (n.r. - Salutare, lume) si in mai putin de 24 de ore a atras aproximativ 170.000 de followeri (n.r. - utilizatori care urmaresc mesajele transmise), anunta BBCNews.

Printre cei 40 de utilizatori pe care Gates ii "urmareste" pe Twitter, se numara organizatii de caritate, site-uri de stiri, conturi ale Microsoft, Regina Rania a Iordanului, presedintele Barack Obama, actorul Ashton Kutcher si Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara (CERN).

Anterior, au mai fost lansate conturi sub identitatea lui Bill Gates insa niciunul dintre acestea nu a fost confirmat de administratorii retelei Twitter.

Gates a declarat ca s-a alaturat site-ului pentru a discuta "lucruri interesante pe care le-a invatat cu ajutorul fundatiei sale filantropice dar si alte subiecte". Pana acum mesajele sale s-au rezumat la evenimentele care se petrec in Haiti.

De asemenea, mai multi directori executivi din domeniul IT pot fi gasiti pe Twitter, printre care Eric Schmidt din partea Google si John Lily din partea Mozilla, desi Steve Jobs este marele absent al cercului.

De exemplu, seful Google are in prezent 24.000 de followeri si urmareste 104 de conturi, care formeaza un mix intre showbiz, politica si organizatii de stiri. Printre conturile urmarite de Eric Schmidt se numara cel al lui 50 Cent, Janet Jackson, Barack Obama, Al Gore, Casa Alba, Arnold Schwarzennegger si importante companii media ca New York Times, CNBC si revista Times.

Potrivit TechCrunch, contul lui Schmidt a fost o surpriza dupa ce anterior a declarat ca "Twitter este un serviciul de email de slaba calitate".

Motivul pentru care Schmidt a devenit utilizator Twitter este unul strict legat de afaceri si nu pentru a trimite mesaje cu alti utilizatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri