“Experienta suprema” este promisiunea de brand din care a derivat si identitatea vizuala a brand-ului.

“Targetul VIP Air este alcatuit din clienti privati, oameni de afaceri rafinati si discreti, extrem de atenti la cele mai mici detalii. Experienta vasta in industria aeronautica a partenerelui nostru global, Landor Associates, ne-a ajutat sa livram clientului nostru o solutie de strategie si design care sa fie extrem de relevanta pentru audienta”, precizeaza Roxana Iancu, Senior Brand Consultant la Seed Consultants.

Proiectul de branding VIP Air a fost realizat in 3 luni, Seed Consultants realizand analiza pietei, strategia de brand, identitatea vizuala si toate aplicatiile de brand, inclusiv manualul de identitate.

Echipa de proiect a fost alcatuita din Raluca Beldiman (Pinky) – Brand Designer, care a creat identitatea vizuala si aplicatiile brand, Dochita Zenoveiov si Roxana Iancu, care au realizat strategia de brand, si Vladimir Martinus, implicat pe partea de project management, iar din partea VIP Air, Paul Gurau, Director General, a coordonat intregul proces.

Din portofoliul Seed Consultants mai facparte Radio ZU, Petrom, Angst, INTACT Media Group, Ruukki Romania, GSP TV, Tempora, Financiarul.