SirValUse Consulting a fost infiintata in anul 2000 si este acum cea mai mare companie de consultanta din Europa in domeniul experientei utilizatorului si aplicabilitate. SirValUse investigheaza si optimizeaza usurinta in utilizare, valoarea utilitatii si design-ul de site-uri web, software, electrocasnice, aplicatii mobile, dispozitive mobile si tehnologia de fabricare industriala. Nurago, o companie inca tanara, este un furnizor de tehnologie pentru brandul digital, mass-media si cercetarea privind gradul de aplicabilitate.

Incepand cu 4 mai 2010, GfK detine o cota de 40% in cele doua companii. Impreuna, SirValUse Consulting si Nurago au aproximativ 120 de angajati in Hamburg, Hanovra, Berlin, München, Londra si Beijing. In 2009, vanzarile totale ale celor doua companii s-au ridicat la aproximativ 6,5 milioane de euro. Printre clienti se numara companii internationale din sectoarele de servicii, retail si industrie, inclusiv Google, Deutsche Telekom, Otto, eBay, LG si Samsung.

Grupul GfK ofera informatii si servicii de consultanta in trei sectoare de activitate: Custom Research, Retail and Technology si Media. Organizatia de cercetare de piata nr. 4 la nivel mondial isi desfasoara activitatea in mai mult de 100 de tari si are peste 10.000 de angajati. In 2009, vanzarile Grupului GfK s-au ridicat la 1,16 miliarde de euro. In Romania, GfK functioneaza din 1992.