Platforma de streaming de muzica lansata de Trilulilu si sustinuta de Vodafone Romania Zonga a generat in 2014 venituri de 616.000 euro, in crestere cu circa 40% fata de 2013.

Desi inca pe minus, compania si-a micsorat pierderile in 2014, la 250.000 de euro. In 2013, compania genera pierderi de circa 356.000 de euro. Sergiu Biris, antreprenorul clujean din spatele platformei spunea in 2014, intr-un interviu exclusiv cu wall-street.ro, ca focusul sau va fi pe Zonga, Trilulilu.ro putand sa functioneze deja si fara implicarea sa constanta.

„Daca stai in Cluj si vrei sa faci chestiunea asta de acolo, cu siguranta nu o sa reusesti. La Bucuresti sunt toate casele de discuri, aici sunt toti artistii importanti, aici este Vodafone – trebuie sa ma vad cu toti. Cel mai mult lucram la pozitionarea produsului in piata astfel incat “sa prinda” si sa transmitem ceea ce trebuie sa se inteleaga”, spunea el in 2014.

Citeste aici intreg interviul cu Biris.

Principalul concurent al Zonga este Deezer, platforma de muzica detinuta de Orange. Citeste aici un interviu cu CEO-ul din Romania al Deezer, Mircea Marza.

Citeste si:
Vodafone Romania o numeste director de resurse umane pe Anca Marcu
Vodafone Romania o numeste...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Setari Cookie-uri