Dupa ce cu putin timp in urma au dat de inteles ca oferta publica secundara de la Transelectrica va fi amanata pana in 2012, reprezentantii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii (OPSPI) au amanat si termenul pana la care brokerii se pot in scrie in cursa pentru intermedierea tranzactiei.
Noul termen a fost impins pana pe 6 septembrie, potrivit unui comunicat al OPSPI, dupa ce deadline-ul initial era stabilit pentru 29 septembrie.
Ofertele pot fi depuse pana pe 6 octombrie, la ora 10:00, iar la ora 11:00 vor fi deschise.

Guvernul roman vrea sa listeze pe Bursa pachete de actiuni ce reprezinta 15% din Transelectrica, Transgaz si Romgaz, si minim 10% din Hidroelectrica si Nuclearelectrica.

Alte oferte publice pe care statul le planuieste vizeaza participatii de 20% din CFR Marfa si Tarom dar si un pachet de 10% din Petrom, ramas nevandut dupa oferta esuata din aceasta vara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri