[Update] Conform unei raportari de pe Bursa de Valori in cursul zilei de astazi, fondul de investitii QVT a fost vanzatorul acestei participatii.
Potrivit Codului Bursei in termen de trei zile de la incheierea unei astfel de tranzactii, trebuie remisa pietei o instiintare asupra noi structuri a actionariatului, respectiv cumparatorul celor 22% din Flamingo de la QVT

Schimbul s-a realizat la un pret mediu de 0,03 lei/actiune, in stagnare fata de cotatia titlurilor de la finalul sedintei de vineri.

Recent, fondul QVT a cerut in instanta anularea deciziilor luate in adunarea generala a Flamingo International din 17 august, in cadrul careia actionarii au respins propunerea fondului de dizolvare a companiei si au aprobat planul de recapitalizare printr-o emisiune de obligatiuni.

Conform raportarilor de la finalul lunii august, cel mai mare actionar al companiei este Dragos Cinca, cu o detinere de 25,19%, fondul QVT cu 21,96% si Nova Trade, cu o participatie de 14,94%.

Flamingo International are un capital social de 77,9 milioane lei, impartit in 799,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Capitalizarea companiei este de 23,37 milioane lei (5,5 milioane euro) conform ultimei cotatii de 0,03 lei/acitune.