Inainte de 17 februarie, ultima zi pentru depunerea candidaturilor in Consiliul Bursei, in cursa pentru un loc de administrator s-au inscris 10 candidati.
Din vechiul consiliu si-au depus pana acum candidaturile Octavian Molnar, directorul adjunct al IFB Finwest si Adrian Manaila, principalul actionar al EldaInvest.

Dintre numele noi, Solovastru Stefan-Mircea a fost propus de KBC Securities, Andrei Laurentiu Cristian (manager la Compania de asigurari reasigurari Elvin Romania) de Equity Invest si Tibichi Liviu Nicolae, presedinte director general SSIF Transilvania Capital. HB Invest l-a propus pentru functia de administrator pe Ghidermic Radu, investitor activ pe piata de capital.

Zilele trecute, Adrian Stefanescu, actionar al Bursei de Valori Bucuresti cu 0,028% si investitor activ pe piata de capital romaneasca si-a depus candidatura pentru un loc in consiliul de Administratie al BVB.

De asemenea, Vergil Popescu, profesorul de brokeri si Nicolae Ghergus, directorul Confident Invest si Eugen Bradean, director in cadrul Electrica si-au depus oficial candidaturile. Declarativ au mai fost anuntati Rares Nilas, managerul BT Securities si Ciprian Zah de la Broker Cluj.

Pentru functia de presedinte al Bursei de Valori si-a depus candidature doar Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor. Secretarul general al BVB, Mircea Botta, si-a anuntat intentia de a candida la presedintie. Maine este ultima zi cand candidatii pot depune documentatia ceruta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Actiunile Bancii Transilvania, cele mai lichide titluri saptamana asta