Termenul de listare a Fondului Proprietatea in luna septembrie este realist si ar fi potrivit, deoarece ar putea sa coincida cu relansarea pietelor financiare, a declarat Corin Trandafir, membru in Consiliul de supraveghere al Fondului Proprietatea, in cadrul conferintei "Maturizarea pietei de capital" organizata de wall-street.ro si Intercapital Invest.
"Eu ma astept sa se produca o revolutie pe Bursa de la Bucuresti odata cu intrarea Fondului Proprietatea, deoarece in piata vor intra investitori mari, fonduri de investitii straine", explica Trandafir.

El sustine ca pana in 1 mai inregistrarea la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a Fondului Proprietatea. "In prezent, o parte din documentatie a fost depusa, urmand ca pana in 20 aprilie sa fie remise si restul documentelor", a mai declarat Corin Trandafir.

Adi Lupsan, director adjunct la Intercapital Invest, considera ca probabilitatea de listare in septembrie este de 50%, in conditiile in care unele aspecte ce tin de Guvern nu au fost rezolvate.

"Totusi, termenul este realist.
Insa daca nu va avea loc in septembrie, atunci la finalul anului si cel mai tarziu in primele doua luni din 2011", este de parere Lupsan.

Cel mai dorit emitent, mai aproape de listare. 2010, un termen realist?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri