Intalnirea de joi cu oficialii FMI a fost o mare provocare pentru premierul Victor Ponta, care a spus la o conferinta pe teme economice ca nu a dormit bine in noaptea dinaintea intalnirii, precizand ca si-a facut "temele" cu care sa-i convinga ca o piata energetica competitiva si taxarea redusa a muncii pot face Romania mai prospera.

"Ca sa fiu foarte cinstit, nu am dormit bine asta-noapte pentru ca, dupa aceasta conferinta, am o intalnire cu partenerii nostrii financiari internationali, Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala si trebuie sa ma pregatesc", le-a spus Ponta participantilor la Conferinta privind finantele si investitiile regionale pentru Europa de Sud-Est, potrivit Mediafax.

Premierul a adaugat ca intotdeauna este "'o mare provocare"" pentru el sa aiba un discurs bun la primele ore ale diminetii si si-a exprimat speranta ca nu va face greseli. La inceputul discursului, Ponta a glumit si pe tema microfonului, in momentul in care incerca sa ajusteze pozitia acestuia potrivit inaltimii sale.

"Bine ati venit in Bucuresti, Romania, este o tara, un oras, in care microfoul este o problema speciala, dar pe care speram sa o putem rezolva"', a spus Ponta. In replica la ingrijorarile premierului, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a spus, in discursul sau, ca el a dormit foarte bine in noaptea care a urmat intalnirii cu FMI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri