Duminica seara, printre cei aproximativ 20.000 de oameni care au marsaluit prin Bucuresti s-a aflat si fostul premier Dacian Ciolos. Acesta a declarat ca i s-a parut important sa vina la manifestatie pentru ca "se ajunge la o limita".

"Am zis ca e important sa fiu si eu aici pentru ca se ajunge la o limita. A trecut aproape un an de guvernare cu potential de crestere economica foarte important. Cred ca am ratat foarte multe momente in acest an tocmai datorita impredictibilitatii si degringoladei in decizie si, mai mult, atitudinea asta fata de justitie nu face decat sa slabeasca si increderea celor care pot investi in economie,in Romania, sa o faca", a declarat Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.

El a subliniat ca nu se poate construi bunastare in Romania fara "un soclu solid de onestitate, de cinste". "Asta inseamna ca justitia trebuie sa-si faca treaba", a adaugat fostul premier.

Citeste si: Liderii PSD, despre protestatari: Spirite mediocre. Se protesteaza pentru noua Securitate

Acesta a aratat ca Romania trece printr-o perioada fasta din punct de vedere economic. "Am impresia ca ne jucam cu sansa asta a Romaniei acum tocmai creand impredictibilitate. (...) Nu ne putem juca cu viitorul Romaniei prin astfel de decizii. Azi anuntam un lucru, maine revenim, anuntam altceva. E vorba totusi de oameni care guverneaza tara si care transmit semnale si Romania e perceputa dupa comportamentul lor. Eu cred ca trebuie sa fie clara directia pe care o vrem de la Romania si sa facem ceea ce spunem", a punctat Dacian Ciolos.

Intrebat cand incepe Platforma Romania 100 o actiune politica concreta, Dacian Ciolos a precizat: O pregatim si am spus ca la viitoarele alegeri, oricand vor avea loc, vom fi prezenti. Dar, pana atunci, sunt multe lucruri de facut aici si acum”.

Citeste si: "Romania nu va vrea!": Cum se vad protestele "la firul betonului"

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri