Demisia Doinei Pana din conducerea Ministerului Apelor si Padurilor ar fi oferit PSD sansa de a numi pe cineva curat si capabil in fruntea Ministerului. PSD nu se dezminte insa si propunerea PSD Bistrita este Ioan Denes.

El s-a remarcat printr-o declaratie homofoba chiar in 2017, in urma careia chiar si Liviu Dragnea i-a atras atentia.

Senatorul PSD Ioan Denes a declarat intr-o conferinta de presa in Bistrita, ca se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex.

Senatorul spune ca aceste cupluri ii “lezeaza” si “incalca” libertatea atunci cand isi “externalizeaza” comportamentul si merg de mana pe strada.

“Modul in care doresc sa externalizeze acest comportament, care eu consider ca imi incalca libertatea mea de a merge pe strada cu copilul meu personal sau cu nepotul si sa ma intrebe copilul «care e familia care este normala?», cea pe care o vede acasa si in care l-am crescut sau cea pe care o vede pe strada?”, a mai spus Denes.

Un astfel de om ar putea deveni Ministru in Romania.

Romsilva, despre planul de...
Citeste si: Romsilva, despre planul de management al Parcului National Semenic

Anteriorul ministru, Doina Pana, s-a "remarcat" prin declaratii mincinoase si stoparea aplicatiei "Radarul Padurii", lansat in 2016 de Guvernul Tehnocrat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Debut in forta pentru programul Rabla