Dupa informatiile din acest weekend cu privire la existenta unei valize cu documente compromitatoare la adresa lui Liviu Dragnea, liderii opozitiei l-au ironizat pe seful PSD, aducand in Parlament, intr-un geamantan, textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului. La randul sau, Liviu Dragnea nu s-a lasat mai prejos, asa ca a venit la sedinta CEx cu doua valize negre, pline cu "gogosi".

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit, luni, la Parlament, unde are loc Comitetul Executiv National al partidului, cu doua valize negre, ca raspuns la ancheta Teleorman Leaks a celor de la Rise Project.

Seful PSD le-a prezentat jurnalistilor continutul celor doua geamantane, spunand ca ceea ce spun reprezentantii Rise Project ca vor dezvalui sunt "gogosi" si ca documentele de acolo nu au cum sa il priveasca, scrie Ziare.com.

"Am intarziat putin, pentru ca am primit doua valize. Prima valiza este cu gogosi de la Rise Project. A doua, dupa cum probabil stiti, eu sunt din Teleorman, si ca orice localnic din Teleorman, am gasit in fundul curtii o valiza cu documente care inca nu au ajuns la DNA", a spus Dragnea, incepand sa enumere "dosare" din valiza cu diverse acuzatii pe care el si alti lideri social-democrati le-au adus de-a lungul timpului presedintelui Klaus Iohannis.

PMP a adus motiunea de cenzura intr-o valiza

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca a finalizat textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului intr-un mod inedit: a venit la Parlament cu o valiza cu eticheta "motiune de cenzura".

Tomac face astfel referire la valiza cu "informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si informatic sediul firmei, anul trecut", intrata de curand in posesia celor de la RISE Project. Jurnalistii au promis ca, incepand de saptamana aceasta, vor publica articole dupa ce au analizat continutul valizei.

"A aparut o noua valiza. De data aceasta, in Parlament.

In valiza se afla textul motiunii de cenzura: Guvernul Dancila - o binecuvantare pentru Liviu Dragnea, un blestem pentru romani", a scris Tomac pe Facebook.

De asemenea, el afirma in videoclipul publicat online ca "sper ca de data aceasta vom avea mai multe sanse si vom reusi sa dam jos Guvernul Dancila, guvern care isi poate lua valiza si pleca acasa, in Teleorman, acolo unde ii este locul".

O valiza plimbareata

Dupa cum a anuntat Eugen Tomac pe pagina sa de facebook, valiza care contine "motiunea de cenzura" a fost adusa si la cei de la USR.

"Valiza care, in mod real, il poate “elibera” pe Dragnea de orice chin si ii poate elibera pe romani de Dragnea, a ajuns la colegii din USR.

I-am lasat liderului USR contributia PMP pentru motiunea de cenzura", a scris Tomac

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri