KFC deschide al doilea restaurant drive-thru al retelei

Reteaua de tip fast-food KFC va deschide al doilea restaurant de tip drive-thru la Iasi, in centrul comercial Palas Mall, dezvoltat de omul de afaceriu Iulian Dascalu. Primul astfel de restaurant a fost inaugurat la Sibiu, in urma cu doi ani.

Restaurantul KFC va avea o suprafata de peste 410 mp si va fi amplasat in centrul comercial Palas Mall, dezvoltat de Iulius Group si planificat pentru inaugurare in toamna acestui an.

“Noua locatie este de tip «Drive Thru», comenzile se pot efectua si din masina, iar la ghiseu programul va fi non-stop. KFC Drive Thru de la Palas va avea si o terasa in aer liber, iar capacitatea totala a restaurantului va fi de 150 de locuri”, se arata in comunicatul dezvoltatorului Iulius Group.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.800 mp si va cuprinde 118 magazine, printre chiriasii anuntati numarandu-se H&M, New Yorker si Tommy Hilfiger. Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca.

KFC (Kentucky Fried Chicken) a intrat pentru prima oara in Romania in anul 1997, cu un restaurant in Bucuresti. Cea dintai locatie din afara Capitalei si a saptea din tara a fost deschisa in Constanta, in 2004.

In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC, dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov. KFC Romania are peste 1.000 de angajati, iar cel mai nou restaurant a fost deschis la Braila, in centrul comercial Promenada Mall.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri