Adora Mall, 40% inchiriat. Pure Fitness a luat peste 2.000 mp

Centrul comercial Adora Mall, aflat in curs de dezvoltare in orasul Craiova, a ajuns la un grad de preinchiriere de 40%, cel mai nou contract fiind semnat cu operatorul Pure Fitness.

Cel mai nou chirias al Adora Mall este Pure Fitness, care a inchiriat un spatiu de 2.100 mp pentru un centru de sanatate si fitness, a anuntat dezvoltatorul portughez Sonae Sierra. Centrul comercial a ajuns astfel la un grad de preinchiriere de 40% din suprafata inchiriabila de 59.000 mp, agentul exclusiv fiind consultantul imobiliar CBRE.

„Sonae Sierra este in negocieri avansate cu noi chiriasi pentru a dezvolta cel mai bun mix de magazine pentru Adora Mall si pentru a putea oferi combinatia perfecta de shopping, servicii si petrecere a timpului liber din zona", a afirmat Ingo Nissen (foto), managing director Sonae Sierra, responsabil pentru dezvoltare in Romania.

Pure Fitness a mai semnat recent un contract de inchiere pentru centrul comercial ParkLake Plaza, amplasat in cartierul Titan, ale carui lucrari de constructie sunt programate sa inceapa in luna iulie. Operatorul a deschis la finele anului trecut prima sa unitate, in AFI Palace Cotroceni.

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu o suprafata inchiriabila de 11.950 mp si a fost desemnat agent de inchiriere pentru centrele comerciale Magnolia (Brasov), Sun Plaza, Vitanis si galeria comerciala Carrefour Militari (Bucuresti).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Sonae Sierra a cumparat participatia Caelum Development in ParkLake
Setari Cookie-uri