Grupul Volumetric a inaugurat in aceasta saptamana primul complex rezidential al dezvoltatorului spaniol in Romania, la Brasov, care cuprinde 156 de locuinte si a atras o investitie de 25 milioane de euro, transmite Mediafax.

Complexul, denumit Privilegio Brasov, este situat pe strada Traian din Brasov si cuprinde locuinte cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri. De asemenea, ansamblul beneficiaza de locuri de parcare subterane, boxe de depozitare, precum si spatii comerciale la parter.

Constructia ansamblului a inceput in 2009, iar pana in prezent au fost vandute 35 de locuinte, respectiv mai putin de un sfert din total.

Preturile de vanzare pornesc de la 52.400 de euro pentru o garsoniera. Pentru un apartament cu doua camere pretul porneste de la 68.000 de euro, unul cu trei camere - 87.000 de euro, iar locuintele cu patru camere au preturi cuprinse intre 153.000 si 220.000 de euro. Cele mai scumpe locuinte, respectiv cele de tip penthouse, ajung la preturi de 270.000-360.000 de euro.

"Cred ca proiectul are mare potential. Piata rezidentiala poate nu e asa puternica acum, dar va fi pe viitor. De aceea mai avem 3-5 proiecte in Romania pentru urmatorii cinci ani", a declarat Jorge Sans Domenech, presedintele Volumetric.

Grupul Volumetric, infiintat in Spania, are activitati in domeniul imobiliar, energii alternative, in servicii medicale si industrie alimentara. Incepand cu anul 2006, Volumetric s-a extins pe piata imobiliara din Polonia, Ungaria si Romania. In Romania, compania a mai anuntat proiecte rezidentiale la Bucuresti si Pitesti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri