E oficial: Copos se asociaza cu GTC, pentru constructia turnului de birouri

Globe Trade Centre (GTC) anunta asocierea cu Ana Group, detinut de omul de afaceri George Copos, in vederea dezvoltarii unui turn de birouri in Bucuresti, cu o suprafata de circa 30.000 de metri patrati si a carei finalizare este stabilita pentru inceputul anului 2013, informeaza Mediafax.

"GTC incepe dezvoltarea unei noi cladiri de birouri intr-o zona centrala din Bucuresti. Cladirea, denumita Ana Tower, va fi amplasata in apropierea complexului City Gate dezvoltat de GTC (din piata Presei Libere, n.r.). Proiectul este un parteneriat 50-50% intre GTC Romania si Ana Group, iar GTC va conduce proiectul din partea joint-venture-ului", se arata intr-un comunicat al GTC.

Ana Tower va avea circa 30.000 de metri patrati, structurati in 24 de etaje. Imobilul este al cincea proiect de birouri dezvoltat de GTC in Bucuresti, dupa Europe House, America House, City Gate South si City Gate North.

"Suntem increzatori ca Ana Tower va beneficia de o cerere puternica din partea companiilor interesate sa inchirieze spatii de birouri. Planificam sa incepem constructia in acest an si sa o finalizam la inceputul anului 2013", a declarat Shimon Galon, directorul GTC Romania.

Omul de afaceri George Copos a declarat in luna aprilie ca lucrarile de constructie la imobilul de birouri, din apropierea hotelului Crowne Plaza vor incepe in 3-6 luni, mentionand ca investitia se ridica la circa 70 de milioane de euro.

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Ana Group in asocierea cu GTC. Echipa a fost coordonata de catre Dan Borbely, avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii si Alexandra Peres, avocat senior.

Copos detine un teren de 3.500 de metri patrati langa hotelul Crowne Plaza, controlat tot de omul de afaceri, unde a anuntat inca din anul 2008 ca vrea sa dezvolte un turn de birouri. Din cauza crizei financiare, constructia acestuia a fost amanata, la fel ca si alte proiecte imobiliare omul de afaceri pe care le-a anuntat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri