Retailerul vestimentar Next a deschis vineri un magazin cu produse dedicate copiilor in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, din vestul Bucurestiului.

Magazinul Next este amplasat la parterul mall-ului si are o suprafata de 280 metri patrati, in care pot fi gasite haine si accesorii pentru nou-nascuti si copii de pana la 12 ani. Tot in AFI Palace Cotroceni urmeaza a fi deschis la sfarsitul lunii si primul magazin al britanicilor de la New Look.

Brandul Next este adus in Romania de compania Ixy Retail, care a mai deschis in anul 2008 un magazin cu haine si accesorii pentru femei in mall-ul Baneasa Shopping City si unul cu produse pentru copii , tot in 2008, in Liberty Center, acesta din urma fiind ulterior extins prin adaugarea produselor de decoratiuni interioare.

Lantul britanic de retail Next a fost lansat in 1982 si detine in prezent o retea de peste 500 de magazine in Marea Britanie si Irlanda si peste 180 de magazine in alte 30 de tari. Recent, Next a fost numit furnizor oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
CBRE vinde un teren de 26 ha in Ocna Mures pentru proiecte de retail