Retailerul vestimentar Next a deschis vineri un magazin cu produse dedicate copiilor in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, din vestul Bucurestiului.
Magazinul Next este amplasat la parterul mall-ului si are o suprafata de 280 metri patrati, in care pot fi gasite haine si accesorii pentru nou-nascuti si copii de pana la 12 ani. Tot in AFI Palace Cotroceni urmeaza a fi deschis la sfarsitul lunii si primul magazin al britanicilor de la New Look.

Brandul Next este adus in Romania de compania Ixy Retail, care a mai deschis in anul 2008 un magazin cu haine si accesorii pentru femei in mall-ul Baneasa Shopping City si unul cu produse pentru copii , tot in 2008, in Liberty Center, acesta din urma fiind ulterior extins prin adaugarea produselor de decoratiuni interioare.

Lantul britanic de retail Next a fost lansat in 1982 si detine in prezent o retea de peste 500 de magazine in Marea Britanie si Irlanda si peste 180 de magazine in alte 30 de tari. Recent, Next a fost numit furnizor oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri