Primul Carrefour Market din Iasi si cel de-al 46-lea din tara va fi inaugurat pe 27 ianuarie in centrul comercial Iulius Mall, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu. Anterior, in acelasi spatiu, timp de zece ani, a functionat o unitate G'market.
Supermarketul Carrefour Market este amplasat la parterul Iulius Mall, la intrarea principala a centrului comercial si ocupa o suprafata de circa 850 mp. In cadrul supermarketului lucreaza 45 de persoane, iar programul de functionare este de luni pana sambata, intre orele 08:00-22:00 si duminica, intre orele 08:00-20:00.

Iulius Mall Iasi, dezvoltat de compania Iulius Group, a fost inaugurat in anul 2000, fiind primul mall din afara Bucurestiului. Extins in 2005 si 2008, centrul comercial are o suprafata inchiriabila de circa 25.400 mp si peste 200 magazine. Printre retailerii prezenti se numara: Zara, Berhska, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Cinema City, Altex, Stefanel, Levi's Store, Springfield, Steilmann, Musette, Il Passo, Bata, Adidas, Nike si Diverta.

Cifra de afaceri a celor patru malluri Iulius, detinute de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, a crescut usor anul trecut la 41,4 milioane de euro, dupa ce in 2010 a fost de 41,25 milioane de euro.

La 42 de ani, ieseanul Iulian Dascalu este cel mai mare proprietar autohton de centre comerciale din Romania, investitiile efectuate pana acum ridicandu-se la 600 de milioane de euro. Averea sa este estimata la 100 de milioane de euro, potrivit topului Forbes Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri