Omul de afaceri Iulian Dascalu a inaugurat pe 31 mai complexul urbanistic Palas Iasi, in urma unei investitii de 265 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump proiect imobiliar din afara Capitalei. In primul an de functionare, dezvoltatorul estimeaza un trafic de 9 milioane de vizitatori.

Palas Iasi a fost inaugurat cu un grad de inchiriere de 97%, iar reprezentatii Iulius Group, dezvoltatorul complexului estimeaza ca traficul de vizitatori va ajunge in primul an de functionare la 9 milioane de persoane.

La deschiderea celui mai scump proiect imobiliar din afara Capitalei a participat si premierul Victor Ponta, alaturi de 13 preoti care au sfintit complexul urbanistic. Printre cei prezenti la Iasi s-a aflat si Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriac, banca ce a finantat majoritar proiectul Palas Iasi, cu peste 120 de milioane de euro.

"Ii multumesc pentru acest proiect bunului Dumnezeu (...) si bancii finantatoare, care a avut incredere in Palas Iasi", a spus Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group, la conferinta de inaugurare oficiala a complexului urbanistic.

Palas Iasi include un centru comercial denumit Palas Mall, o artera stradala cu magazine, un bloc cu 70 de apartamente, trei cladiri de birouri, doua hoteluri (n.r.: unul a fost vandut), o parcare subterana cu 2.500 de locuri si o gradina publica a carei investitie s-a ridicat la 2,5 milioane de euro.

Printre chiriasii Palas Iasi se numara: Auchan, Village Cinemas, H&M, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Zara, Humanic, New Look, Douglas, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Oysho, LC Waikiki, Stefanel, Hervis Sports, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Deichmann, Ecco, Il Passo, Nikon-Yellow Store, Subway, KFC Drive Thru si Pizza Hut Delivery.

Complexul urbanistic Palas Iasi urmeaza sa-i aduca omului de afaceri venituri din inchirieri de circa 10 milioane de euro pe luna.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Brandul de cosmetice NYX a deschis primul magazin din Moldova