Omul de afaceri Ovidiu Sandor a demarat constructia celei de-a cincea cladiri din proiectul de birouri City Business Centre Timisoara, proiect achizitionat de fondul de investitii NEPI. Ca si al patrulea imobil din proiect si ultima cladire beneficiaza de finantare europeana.

Ultima cladire din proiectul City Business Centre beneficiaza de o finantare europeana nerambursabila in cuantum de peste 26 mil. lei, prin Programul Operational Regional 2007-2013 (POR), Axa prioritara 4 'Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local', Domeniul major de interventie 4.1. 'Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala', administrat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru POR. Cladirea, care va fi livrata in al doilea trimestru al anului viitor, va avea o suprafata inchiriabila de 9.500 mp destinati spatiilor de birouri si servicii.

In ceea ce priveste stavilarul descoperit cu ocazia sapaturilor initiale, acesta a fost demontat de catre o firma specializata, sub atenta supraveghere a specialistilor in arheologie de la Muzeul Banatului. Componentele stavilarului sunt actualmente supuse unui amplu tratament de curatare si conservare, sub indrumarea unui grup de experti internationali. Remontarea vestigiului in noul amplasament deja pregatit, conform proiectului aprobat de specialistii Ministerului Culturii, va demara inca din toamna acestui an.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, ce va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D cu o suprafata totala de 34.000 mp inchiriabili si un grad de ocupare de 98%. Intregul proiect va fi finalizat in 2015

Ovidiu Sandor: Preturile...
Citeste si: Sandor: Preturile locuintelor vechi, anormal de apropiate de cele noi


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
NEPI si Ovidiu Sandor au finalizat proiectul The Office din Cluj