Leroy Merlin a achizitionat terenul pe care detine magazinul din zona Chitila de la proprietarul centrului comercial Colosseum, intr-o tranzactie estimata la peste 10 miloane de euro, potrivit unor informatii wall-street.ro.

”Leroy Merlin a cumparat spatiul pe care il opereaza in cadrul parcului comercial Colosseum. Vanzarea ne permite sa ducem la bun sfarsit intentia de a dezvolta in continuare proiectul Colosseum cu scopul de a-l transforma in principala destinatie de cumparaturi din Nord-Vestul Bucurestiului”, au declarat reprezentantii Colosseum.

Colosseum Retail Park este singurul retail park din zona de Nod-Vest a Bucurestiului, avand acces usor atat din centrul orasului cat si de pe Centura Nord Bucuresti. Parcul are printre chiriasi nume precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex si Jysk, dar si Helpnet, 5asec, Animax, Inmedio, Arsis, Orange, Iqbox, FanGSM, Otto Broker, Corabia Piticilor sau Pizza Bonita.

“Avem discutii avansate si cu alti retaileri internationali pentru parcul comercial, fiind incurajati de cresterea semnificativa a consumului pe fondul unei puteri de cumparare in urcare. Cresterea consumului s-a reflectat in vanzarile retailerilor care doresc sa continue expansiunea, iar zona de Nord-Vest a Bucurestiului este una dintre tintele acestora. In acest sens, planurile privind Colosseum vizeaza extinderea proiectului si atragerea altor nume importante de chiriasi in proiect. Aceasta achizitie este un indicator pozitiv pentru piata romaneasca si un puternic semnal ca proiectul Colosseum este o destinatie de cumparaturi dominanta in zona de Nord-Vest a Bucurestiului”, a declarat Mihai Dinu, property manager JLL si manager al centrului comercial.
Consultantii de la JLL gestioneaza activitatea de property management a centrului comercial Colosseum.

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj din Europa, cu o retea de 15 magazine in Romania. Compania franceza va urca pe pozitia a doua in topul celor mai mari retaileri de bricolaj pana la finalul acestui an, devansand retailerul Arabesque si in spatele Dedeman, liderul pietei locale de bricolaj.

Piata locala de bricolaj este dominata in prezent de retailerul local Dedeman, segment pe care mai activeaza nume precum Leroy Merlin, Arabesque, Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Ambient Sibiu (in insolventa).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri