Compania imobiliara Adama va incepe lucrarile de constructii pentru 1000 de apartamente dintr-un ansamblu rezidential din cartierul Pipera, 400 de locuinte la Brasov si alte 600 la Bacau potrivit presedintelui Adama, David Flusberg. Societatea de investiti imobiliare Adama vrea sa investeasca, in Romania, inca 600 de milioane de euro, atingand astfel un miliard de euro a precizat David Flusberg, la "Zilele Bizz".

„Imobiliarele pentru clasa medie romaneasca reprezinta o buna oportunitate de investitie, nu neaparat pentru proiectele ridicate de la zero, ci pentru achizitii si inchirieri. Investitiile pe acest segment mai au o eficienta mult mai mare fata de alte state”, a explicat acesta potrivit NewsIn.

Adama va investi 40 milioane euro constructia unui imobil de birouri, de 40.000 de metri patrati, in cartierul Pipera, lucrarile urmand sa inceapa in primul trimestru din 2007. Adama, prezenta in Romania din 2004, este o companie de investitii imobiliare care apartine unui grup de investitori din Statele Unite, atat investitorii privati cat si fonduri de investitii cu venituri globale ce depasesc trei miliarde de dolari. in prezent, compania a initat 16 proiecte in Romania, cu investitii totale de 400 de milioane de euro.