Globalworth, cel mai mare proprietar de metri patrati de spatii de birouri din Romania, da startul lucrarilor de constructie la cladirea Globalworth Square, situata in zona Barbu Vacarescu, din noul centru de business al Capitalei, intre cladirile Globalworth Plaza si complexul Green Court. Proiectul, cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 28.000 mp, va include 14 etaje de spatii de birouri, trei niveluri subterane dedicate parcarii, iar parterul va fi destinat facilitatilor, precum un restaurant si diferite optiuni de retail.

"Odata cu inceperea constructiei noii cladiri, suntem cu un pas mai aproape de concretizarea unuia dintre cele mai ample si ambitioase proiecte ale companiei: de a crea cel mai mare business hub din nordul Capitalei. Globalworth Square va fi conectata cu complexul Green Court si cu Globalworth Plaza, aducand impreuna mii de angajati. Cladirea se incadreaza in stilul urbanistic din zona si completeaza din punct de vedere arhitectural cele doua proiecte din imediata sa apropiere. Ne dorim ca Globalworth Square sa devina cea mai tehnologizata cladire din Bucuresti. Importanta pentru noi este si integrarea celor mai noi tehnologii in materie de energie regenerabila, si vom implementa aici, printre altele, sisteme de energie geotermala si fotovoltaica", a declarat Dimitris Pergamalis (foto), head of construction & development la Globalworth.

Retail jobs

Globalworth Square, al carei nume este inspirat de amprenta cu forma patrata a cladirii, va respecta stilul cladirilor deja existente in zona, atat din punct de vedere arhitectural, cat si din punct de vedere al standardelor inalte de calitate si eficienta energetica. Proiectul urmeaza sa fie livrat la finalul anului 2020 si va oferi vestiare pentru cei care aleg sa vina cu bicicleta la birou si aproximativ 450 de locuri de parcare aflate la suprafata si pe cele trei niveluri subterane.

Cladirea va include si o serie de facilitati oferite la parter, precum restaurante, cafenele sau spatii comerciale.

Globalworth este o companie imobiliara listata la Bursa de Valori de la Londra, care activeaza in Romania si Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piata imobiliara din cele doua tari. In Polonia, compania detine participatia majoritara in Globalworth Polonia, un investitor care activeaza pe piata poloneza de real estate, listat la Bursa de Valori din Varsovia.

Citeste si:
Genesis Property: Oamenii vor reveni la birou, dar biroul nu va mai...
Genesis Property: Oamenii vor...

Globalworth dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica/industrie usoara, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume.

Gestionat de peste 190 de profesionisti in Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 500 de companii nationale si multinationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri