Eden Capital Development, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari autohtoni din capitală, va lansa două noi proiecte rezidențiale de lux în zona Erou Iancu Nicolae, cea mai bună zonă rezidențială din nordul Bucureștiului.

Cele două proiecte, însumând circa 800 de apartamente de lux, contină standardul ansamblurilor rezidențiale Cortina și aduc inovație stilului de locuire în această zonă.

Astfel, dezvoltatorul va adăuga aceste două proiecte, dezvoltate sub brandul Cortina, seriei începute în anul 2013, care constă în șase ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Academy, Cortina North, Cortina Residence, Dinamic City, Four City North și Delta City.

”Piața imobiliară din București este martora unei cereri în creștere pentru astfel de locuințe, (...). Prin aceste proiecte continuăm să îndeplinim angajamentul de a aduce pe piață ansambluri rezidențiale care să fie repere imobiliare”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, directorul de vânzări al Eden Capital Development, Elena Dumitrache.

Astfel, cei în căutarea unei locuințe de lux, atât ca investiție cât și ca rezidență, pot alege în funcție de preferințele personale, între un concept de tip boutique, cu maxim 180 de locuințe elegante și un concept dedicat unui stil de viață activ într-un ansamblu de 600 de apartamente înconjurate de verdeață, care combină confortul și luxul într-o arhitectură de excepție. Ambele complexuri rezidențiale vor oferi locatarilor spații dedicate pentru fitness și wellness, cu bazine de înot.

Zona Erou Iancu Nicolae este una dintre cele mai dinamice subpiețe rezidențiale din Nord-ul Bucureștiului, din punctul de vedere al cererii, cele două proiecte urmând să ofere o alternativă modernă de locuire și să ducă la un upgrade al zonei, în condițiile în care aici de ceva vreme numărul dezvoltărilor noi, din categoria lux, adaptate cerințelor și tendințelor pieței actuale a fost destul de limitat.

Compania va avea astfel în portofoliu peste 3.900 de apartamente premium și de lux, dezvoltate în ultimii 8 ani, toate parte a unor proiecte de succes, adresate acestui segment de piață cu o evoluție spectaculoasă în ultimii ani.

Sursa foto: Eden Capital Development

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri