Cargo-Partner a inchiriat opt mii de metrii patrati in parcul industrial ProLogis Park Bucharest A1, unde isi va face un centru de distributie pentru a asigura clientilor servicii de transport atat la nivel regional, cat si international, a precizat reprezentantul ProLogis, Muler Onofrei.

Data de finalizare a cladirilor este programata pentru primul semestru al anului 2007, a adaugat Muler Onofrei. Reprezentantul ProLogis previzioneaza o crestere continua a cererii de spatiu logistic in Bucuresti, avand in vedere trendul ascendent al economiei romanesti si a cresterii Produsului Intern Brut.

Suprafata totala de depozitare a Cargo-Partner in Romania a ajuns la 35.200 mp, dupa contractul cu ProLogis. “Ne asteptam ca noua noastra locatie din ProLogis Park Bucharest A1 sa devina cel mai mare centru logistic pe care il avem in Romania", a declarat directorul Cargo-Partner, Kees Cramer. "Suntem martorii unei cresteri impresionante a volumului de marfa maritima trecand direct prin portul Constanta pentru mai multe destinatii importante din Romania, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Republica Moldova", conchis Cramer. in opinia lui, ProLogis Park Bucharest A1 ofera clientilor o legatura strategica intre port si infrastructura regionala terestra.

ProLogis Park Bucharest A1 este localizat la mai putin de 22 km de centrul Bucurestiului. Parcul va cuprinde 12 cladiri, cu mai mult de 317.100 de metri patrati de spatiu de distributie. Doua cladiri care totalizeaza 57.000 metri patrati se afla deja in faza de finalizare a constructiei. ProLogis Park Bucharest A1 pune la dispozitie spatii potrivite pentru o gama larga de activitati desfasurate de clienti: depozitare, ambalare, etichetare, distributie, precum si activitati de productie pentru industria usoara.

ProLogis este proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie si desfasoara operatiuni in 80 de tari din America de Nord, Europa si Asia. in decembrie 2006, societatea detine 26,7 de miliarde dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 39,2 milioane metri patrati in 2.466 de proprietati. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu nevoi de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are mai mult de 1.250 de angajati in intreaga lume.

Cargo-Partner este un furnizor international de servicii de transport si logistica, specializat in transport de marfuri aerian si maritim. Compania a fost infiintata la Viena si are o retea internationala in 14 tari. in 2006, compania a transportat in total 330.000 tone de marfa, dintre care 74.000 tone pe cale aeriana, 514.000 tone pe cale maritima si 285 000 tone pe cale terestra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri