Industria imobiliar rămâne un domeniu încă suprapopulat de bărbați, dar în marile companii și organizații din domeniu și-au făcut loc câteva doamne care trag de unele dintre cele mai puternice pârghii ale pieței.

Lista este completată de femei care s-au remarcat în ultimii ani prin activitatea lor, prin implicarea în companii de succes, lideri pe segmentele lor de piață și al căror cuvânt contează în industrie. Femei care conduc companii sau divizii importante, organizații de profil și care sunt invitate la mai toate evenimentele importante ale industriei, organizate de publicațiile de media din România sau de organizațiile și asociațiile jucătorilor imobiliari activi la noi în țară.

Totodată, acestea s-au remarcat prin traiectoria lor în carieră și prin rezultatele înregistrate în pozițiile de manageri în cadrul unor companii și organizații importante din industria imobiliarelor sau ca antreprenori prin afacerile pe care le-au fondat.

*Lista nu este organizată în funcție de importanță, ordinea fiind aleatorie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri