Companiile Carpediem Consulting si Bart & Micu Developments vor investi aproximativ 15 milioane de euro in constructia unui complex rezidential cu 70 de case in imediata apropiere a Brasovului.

Ansamblul rezidential va purta numele "Lempes Residenz" si va fi construit in apropierea rezervatiei naturale "Dealul Lempes" din comuna Sanpetru. Cele 70 de case, in peste 40 de modele, vor fi ridicate sub franciza germana a companiei Town&Country House, care a construit pana in prezent 10.000 de case in Europa.

Complexul "Lempes Residenz" se va intinde pe o suprafata de cinci hectare de teren si va cuprinde in afara de cele 70 de case, o gradinita, un complex comercial si locuri de joaca pentru copii. Casele vor avea o suprafata cuprinsa intre 90 si 250 metri patrati si beneficiaza de un teren propriu de 500-900 metri patrati.

Costul caselor va fi intre 120.000 euro si 200.000 euro cu TVA, iar cei interesati de achizitia unei locuinte in cadrul ansamblului vor avea nevoie de un avans de minim 20%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri