Spaniolii de la HL1, prin compania Area 10 Eastern World, se afla in discutii cu firma constructoare pentru inceperea proiectelor imobiliare de pe Bulevardul Timisoara din Capitala si din Mogosoaia in aceasta toamna, potrivit reprezentantilor companiei.

"In prezent se poarta discutii cu managerul de proiect si cu firma constructoare pentru a demara cele doua proiecte imobiliare de pe bulevardul Timisoara din Capitala si din Mogosoaia in toamna acestui an. Trebuie sa vedem ce lasam pentru februarie si ce putem incepe in aceasta toamna", a declarat directorul comercial al HL1 pentru Romania, Rodica Lascu, potrivit NewsIn.

Potrivit datelor publicate pe site-ul companiei, constructia la cele doua ansambluri rezidentiale ar fi trebuit sa inceapa anul viitor. Ansamblul imobiliar de pe bulevardul Timisoara cuprinde un turn de birouri si locuinte cu doua, trei si patru camere. Pe de alta parte, proiectul rezidential din Mogosoaia se va intinde pe o suprafata de circa 21 de hectare. Reprezentantii companiei nu au precizat valoarea investitiilor in cele doua proiecte.

Compania Area 10 Eastern World, este detinuta in proportii egale de companiile spaniole Area 10 New World si HL 1, si are in dezvoltare, in prezent complexul imobiliar de la Delea Veche, din Capitala, care cuprinde 193 de apartamente. Dezvoltatorul imobiliar a contractat in toamna lui 2008 o facilitate de credit de pana la 24 milioane de euro, de la sucursala din Romania a bancii Caja de Ahorros y Pensiones de Barcelona.

Creditul a fost garantat prin ipotecarea terenului in suprafata de circa 6.000 de metri patrati din strada Delea Veche.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Bitdefender isi muta sediul din West Gate in proiectul DV24