Compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield isi propune sa atinga o cota de 30% din piata spatiilor industriale pana la sfarsitul anului viitor si sa isi creasca cu 50% numarul de tranzactii, folosindu-se in acest scop de un portal imobiliar, in care a investit circa 15.000 euro.

Compania a lansat portalul industrial-romania.ro, care cuprinde oferte inchiriere a spatiilor industriale, clasificand informatiile in functie de tipurile de activitati, marimea suprafetei si specificul spatiului solicitat, investitia fiind estimata la aproximativ 15.000 euro.

Proiectele sunt impartite regional, in functie de zonele de dezvoltare ale Romaniei: Bucuresti-Ilfov, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Oltenia, Banat, Maramures si Transilvania, totalizand 16 parcuri logistice si industriale, aflate in portofoliul departamentului industrial al Cushman.

”In prezent, avem contracte de reprezentare pentru inchirierea a peste 160.000 mp. Pana la sfarsitul anului 2009, urmeaza sa semnam contracte de reprezentare pentru inca cel putin 30.000 mp spatii industriale”, a declarat Gabriel Sfetcu (foto), directorul departamentului industrial al Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield Romania este unul din cei mai importanti jucatori din piata de consultanta imobiliara, cu o cifra de afaceri 5,4 milioane de euro in 2008. La nivel global, compania detine 230 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati.

Citeste si Tranzactiile cu spatii industriale s-au prabusit cu 80% in primele opt luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si