Schimbare in conducerea Immoeast, cel mai mare investitor imobiliar din piata locala

Edgar Rosenmayr, membru in Consiliul de Administratie al Immoeast de la finele lui ianuarie 2008, nu isi va prelungi mandatul odata cu expirarea contractului sau, anunta grupul imobiliar austriac.
Astfel, Edgar Rosenmayr va parasi consiliul director la sfarsitul lunii aprilie a anului in curs, "dupa ce in 2009 a condus discutiile pentru reducerea rapida a portofoliului de proiecte, pe fondul unei crize de lichiditati", anunta Immmoeast.

Grupul imobiliar austriac Immofinanz, actionarul majoritar al fondului de investitii Immoeast, a anuntat recent ca va prelua integral subsidiara printr-un schimb de actiuni si o majorare de capital de pana la 589 milioane de euro.

In Romania, la finalul lui aprilie anul trecut, Immoeast avea 72 de proprietati si active in valoare de 750 milioane euro, ceea ce inseamna 13% din totalul de active detinute de fondul austriac.

Immoeast detine 80% din centrul comercial Gold Plaza, care va fi finalizat in septembrie 2010, in Baia Mare si a preluat integral mall-ul Polus Center Cluj, dezvoltat si administrat de TriGranit. Pe segmentul de birouri, detine Global Business Center, o cladire peste 13.000 mp si parcul de afaceri S-Park, cu o suprafata de 45.00 mp, ambele in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri