Incepand cu luna aprilie, Fernando Guedes de Oliveira, in varsta de 50 de ani, a preluat conducerea dezvoltatorului portughez Sonae Sierra, proprietarul mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea, ocupand functia de CEO al companiei.
Fernando Guedes de Oliveira (foto) lucreaza pentru Sonae Sierra din anul 1991, iar din luna martie a anului trecut, dupa anuntarea retragerii din functia de CEO a lui Alvaro Portela, el a fost numit deputy CEO Sonae Sierra, avand responsabilitati asupra departamentului de sustenabilitate.

„Vom continua sa ne concentram atentia pe cele sase piete din Europa, respectiv Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania, la care se adauga Brazilia. Ne vom concentra eforturile noastre mai mult in Brazilia, o piata care face fata destul de bine crizei mondiale”, a declarat Fernando Guedes de Oliveira .

Oliveira a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii din Porto, obtinand diploma in Inginerie Civila si un MBA ISEE. A urmat apoi cursuri de specialitate in cadrul Universitatii Harvard din Statele Unite ale Americii: AMDP, in cadrul Harvard Graduate School of Design si AMP, in cadrul Harvard Business School Faculty & Administration.

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu suprafata inchiriabila de 11.950 mp si are in dezvoltare centrul comercial Adora Mall din Craiova, cu o suprafata inchiriabila de 59.000 mp.

Citeste si Cum economiseste apa un proprietar de mall-uri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Sonae Sierra a cumparat participatia Caelum Development in ParkLake
Setari Cookie-uri