Lantul de centre comerciale Winmarkt si U.S. Food Network, compania care detine franciza pentru restaurantele KFC au semnat un contract pentru cea de-a doua unitate din reteaua Winmarkt, care va fi deschisa la Buzau.
Primul KFC dintr-un centru comercial al retelei Winmarkt a fost cel deschis in anul 2005, la Ploiesti.

„Noul restaurant KFC va fi situat la parterul centrului comercial Winmarkt Dacia din centrul orasului Buzau si va beneficia de o suprafata de 300 mp. Dupa relocarile necesare pentru a face loc noului chirias, acesta isi va prelua spatiul pentru amenajare in cursul lunii iulie, urmand ca la inceputul lunii octombrie restaurantul sa devina functional”, se arata in comunicatul Winmarkt.

Contractul dintre cele doua companii a fost semnat pentru o perioada de cinci ani.

„Acesta va fi primul restaurant KFC din Buzau, chiar din aceasta zona a tarii, si prezenta noastra se datoreaza in buna parte mesajelor clientilor care «reclamau»ca nu am venit pana acum si la ei acasa”a declarat Carmen Lupulet, director de marketing in cadrul U.S. Food Network.

U.S. Food Network este compania care detine licenta de operare pentru KFC in Romania inca din anul 1995. In prezent, compania are 38 de restaurante KFC deschise in tara, dintre care 17 in Bucuresti.

Winmarkt are in proprietate o cladire de birouri si 15 centre comerciale, in 13 orase din Romania. Reteaua a fost achizitionata in luna aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD). In luna aprilie a.c. , italienii, care detineau 90% din actiunile Winmarkt din Romania, au preluat si restul de 10% din actiuni, valoarea tranzactiei fiind estimata la 21 milioane de euro.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri